Berberine


AMPK: Mekanismen med flest bevis på föryngring av kroppen


   David Sinclair tar Met***in, diabetes medicinen. Det är en medicin som miljoner diabetiker har tagit sedan 60-talet och man har kartlagt fördelarna. Den aktiverar AMPK mekanismen, kroppen tar upp sockret bättre och det aktiverar mitokondrien. 
   AMPK är den "föryngring-mekanismen" som har visat mest föryngring potential, detta därför att Sinclair har gjort Met***in känd samt att man har så mycket dokumentation om den.
   Lågt blodsocker samt aktiv mitokondrie är gemensamt för friska 100+ åringar och allt pekar på att det föryngrar organismen.

   Lite intressant forskning:
   Man utvecklar ett nytt sätt att mäta biologisk ålder och man testade tekniken på olika substanser som enligt rykten föryngrar kroppen. 2 substanser bara gjorde det, NMN och Met****in, (klickar du på bilden så kommer du till studien):


Varför så mycket om Met***in i en text om Berberine? 
Därför att Berberine gör allt som Met***in gör och mycket mer!


   Man har fastställt att Berberine sänker blodsockret samt aktiverar AMPK och mitokondrien, lika som Met****in. Men det finns skillnader:
  • Berberine är en naturligt förekommande molekyl, Met***in är framställd via en lång lista med ingredienser. Detta gör att vissa mår dåligt av Met****in, inte av Berberine.
  • Met****in är receptbelagd, Berberine är en GRAS-klassificerad vitamin.
  • Man märker inget positivt av Met****in, Berberine däremot framkallar Dopamin, kroppens belönings system som får dig att må bra.
   Kombinationen NR och Berberine minskar sötsuget så man kan reglera sin vikt lättare. Folk som inte kan ta Oz***ic (den senaste för viktminskning - hjälper mot diabetes också -, jätte dyr och receptbelagd) får liknande resultat med Berberine, därför har den blivit mer populär på senare tid.
   Det finns en lång lista med fördelar som att den hjälper att hålla hälsosamma kolesterol-nivåer samt ökar kroppens upptagning av D-Vitamin med cirka 60%, 2 saker som är viktiga för hälsan.
   Onödigt att skriva ner alla, kolla på bilden ovan, det skulle bli en hel del skrivande...

   Lider du av diabetes? Följ Sinclair's eller din doktors rekommendationer och ta Met***in. Gör du inte det då är Berberine den bästa alternativet.

   Hur ska du ta den + dosering

   500-1000 mg per dag är rekommenderat för Berberine. Folk brukar ta den senare på dagen men det är inget måste.

   Berberine är inte vattenlöslig så man borde ta den med något fett.
   Advanced Berberine däremot innehåller mjölktistel så man kan ta den med ett glas vatten.


Till NyaVitaminer.se:

Till Hemsidan >>


Till Advanced Berberine:












Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

TMG

Resveratrol